14.7.2016

Taitava leipuri


Mä on niin liekeissä näistä Minnan videoista (jaksaisin kuunnella vaikka kuinka kauan!). Ihanaa saada inspiraatioa!

Tarinointi on ollu mulle aina jotenkin tosi hankalaa, itseasias ehkä otsikoiden keksiminen on vielä hankalampaa. Tyttären syntymän myötä tarinoinnin keksiminen on jotenkin helpottunut. Oon yrittäny miettiä, mitä haluaisin kertoa siitä kuvasta. Onko jotain muuta, mitä kuvaa katsomalla ei näe.

Toinen ongelma mikä mulla liittyy tarinointiin on se, että usein saan tehtyä sivun ja sitte vasta mietin, minne saan sen tarinoinnin laitettua. Sitte se ei oikein enää istukkaa minnekkään.


Tää kuva on skräpätty uunituoreesta kuvasta (kuva saman viikon maanantailta, ku oon skräpänny torstaina). Valitsin ekaksi kuvan, sommittelin sen paikoilleen. Seuraavaksi aloin miettiä tarinointia. Halusin sen tosi näkyvään rooliin. Niimpä rajasin letter-kokoiseen leiskaan alueen tekstiä varten.

Piirtelin tussilla ja viivoittimella viivat, roiskin maalia ja tein koristerykelmiä. Kultaiset tähdet leikkelin kimallefoamista. Mulla ei löytyny mitään sopivia valmiita puhekupla lappuja/tarroja, 
joten leikkelin ne sitte yhdestä PL-kortista. Jämän laitoin vielä sivun alareunaan,
 siihen saikin kätsysti päivämäärän.


Ihan erilainen sivu kuin yleensä, mutta oon tosi tyytyväinen. Tekstiä on paljon, mutta se sopii jotenkin koko sivuun yllättävän hvyin. Letteriinkin voi siis saada näin paljon tekstiä, 10x15 kuva, koristeita ja vielä tyhjää tilaakin! :)1 kommentti:

  1. Huippukiva! tykkään sun lettereistä tosi paljon. Ihanasti tarinoitu. <3

    VastaaPoista

Thänks.