17.7.2016

SmileMä tuun vähä jälkijunassa näiden postausten kanssa, mutta hiljaa hyvää tulee. :)

Entisaikaan, kun oli vielä Inspiroidu haaste, mun mielestä oli innostavaa käydä selailemassa muiden osallistujien töitä, lukea tarinoita niiden töiden takaa, kommentoida ja saada myös omiin töihin kommentteja. Se tuntui kovin yhteisölliseltä. :)

Siksikin innoistuin Skräppäyskoulusta, kaikkeen tähän olisi taas mahdollisuus! Vaikkakin hieman erilainen, muttei yhtään sen huonompi.

Minä en oo koskaan ollu oikein hyvä kirjoittamaan leiskojen synnystä, mutta yritetään.

Ennen värihaastetta olin selaillut tietokoneelta kuvia ja törmännyt näihin vappukuviin. Näissä minua viehättää eniten ilmeet ja värit. Kuvat saa mieleen sen kaiken, mitä tuolloin tapahtui. Minnan julkaistessa uuden haasteen, värit, tiesin heti mistä skräppäisin. Kaivelin vappukuvat esiin, muokkasin ja tulostin.

Jostain syystä en oo ikinä tainnut kuullakkaan (tai ei oo ainakaan minnekkään mielen syövereihin jääny), että väriympyrästä voisi käyttää kolemanneksia (vai millä nimellä Minna videolla kutsuikaan...). Niimpä väriympyrä esiin. Pinkkiä, keltaista ja sinistä. Väriyhdistelmä jonka voisin helposti toteuttaa ilman sinistä, mutta sen kanssa?!?! 


Tätä tehdessä hieman ahdisti käyttämäni värit, mutta annoin vain mennä. 
Sivun tekemisen kanssa oli hieman hankaluuksia, kuvat löysivät nopesti paikkansa, 
mutta mitkään koristeet ei tuntunu sopivan, värisävytkin tuntuivat olevan vähän vääriä keskenään jne. Kuitenkin, kun valmista sivua on katsellut, niin voi vain itsekseen todeta, että kannatti kokeilla jotain, mitä ei kyllä olisi tullu kokeilleeksi ilman tätä haastetta.


Joko oot ottanu osaa Skräppäyskoulun haasteisiin? Aiotko ottaa? 

1 kommentti:

  1. tykkään näistä väreistä ihan sikana yhdessä! Toi sininen saa kuvan melkein hyppäämään silmille, mikä on siis hyvä juttu :D Tykkään myös sivusta ihan sikana!

    VastaaPoista

Thänks.