10.6.2016

Ananastukat

Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Vihdoin on luvassa suomenkielisiä skräppäysvideoita! Ihana Minna, Ku ite tekee-blogista on järkänny ihanat albumit- skräppäyskoulun. Tämä sopii sekä aloittelijoille, että jo pidempään skräppäystä harrastaneille. :)

mainos

Päätimpä minäkin ryhdistäytyä ja skräpätä. Ensimmäisessä haasteessa keskitytään kolmeen elementtiin, kuvaan, tarinaan & otsikkoon. 

Mun pöydällä on jo hyvän tovin odottanut tämä kuva. Olin jo valinnut tuon taustapaperinkin ja lisäksi kaivellut ylijäänyttä tapettia, josta leikkasin nuo kaksi lintua (samaa tapettia on kuvan huoneen seinillä).

Oli mukava kuunnella videoa, peilata omaa tekemistä Minnan tekemiseen sekä miettiä, miten oma skräppääminen on kehittynyt. Ennen esim. mittasin todella tarkasti paperit. Enää en niinkään. Kirjaimet kylläkin teippaan ensin kiinni viivoittimeen ja sitten mallailen. Sopivan kohdan löytyessä isken ne paikoilleen. Sen verran monta kertaa on aikanaan tullu revittyä niitä irti ja vaihdettua paikkaa. Lisäksi mun perfektionistisuus nostaa päätään, mikäli otsikko ei näytä omaan silmään passelilta. Siksi viivotin (käytän muuten kolmannella luokalla saatua 30cm viivoitinta, ehkäpä siitäki vois skräpätä!). 


Ootko mukana haasteissa? Tai tiedätkö muita suomenkielisiä skräppäysvideoita?3 kommenttia:

  1. ihana sivu ja hauskat noi linnut, sopii tukka-aiheeseen. Mulla kans viivotinkikka käytössä, joskus en kyllä käytä sitä jos on kunnon flow päällä :) Kivaa kun säkin oot mukana! <3

    VastaaPoista
  2. Niin hieno sivu, kauniit väritkin. Ja hauska kuva.

    VastaaPoista
  3. Kiva, että lähdit mukaan skräppäyskouluun. Hyvänmielen sivu ja loistava idea käyttää tapetista leikattuja kuvia.

    VastaaPoista

Thänks.