20.2.2014

Skissedilla #232

Skissedillan blogissa oli mukavan näköinen luonnos. Aloitin työstämällä tuota chevron kuviosta paperia. Ensimmiseksi sivelin siihen vähän gessoa siveltimellä, gesson kuivuttua töpöttelin sabluunan läpi hopeista kohopastaa (jonka voitin skräppihetken haasteesta, sain myös limen vihreän väristä pastaa, kiitos Paperilohikäärme!). Gesson päälle tuputin sabluunan läpi ruskealla musteella, joka kyllä jäi hyvin pitkälti kaiken alle. :D

Tähdet on embossattu hopeiseksi, nuo punaiset tähdet on ihan ensimmäisiä koristeita joita oon vuosia sitten ostanut... Vähän kuviopaperia kuvan alle, samoin kukan kääreenä ollutta silkkipaperia. Tuo timanttinauha on pelastettu kaason rannekukasta. :)

Sivu ei vain meinannu näyttää kivalle, niimpä leikkelin paperista senttejä pois ja mallasin koko helahoidon valkoiselle pahville, näytti jo paremmalle.


Reunaan leikkasin kuvioleikkurilla yhden kohdan, jonka alle laitoin mistatun kakkupaperin kurkistamaan. Otsikon kirjaimiin laitoin glossya. Journaling on yksi runo, joka oli esillä pöytäkolmiossa.


Nyt muistin, että munhan piti ommella tähän vielä muutamat ompeleet koneella. Ehkäpä teen ne sitten jälkeenpäin...3 kommenttia:

Thänks.