5.10.2013

Avioparina.

Mä en oo ikinä ollu mitenkään rakastunut vaaleanpunaiseen. Toinen asia mihin en oo ollut niin rakastunut, on mustavalkoiset valokuvat (siis uudet, vanhoissa on oma viehätyksensä). Nyt päätin kuitenkin lähteä rakentamaan sivua mustavalkoisen kuvan ympärille ja mahdollisimman vaaleanpunaisilla materiaaleilla.

Ensin keräsin varaistoistani sellaisia vaaleanpunaisia materiaaleja, joista tykkään. Osaa oon hillonnut pitkäänkin. Nyt tuli oikein hyvä tilaisuus käyttää niitä!


Ensin etsin valokuvalle paikan, otin parit paperit, toisen jouduin leikkaamaan kahtia, että se näkyisi valokuvan alta. Kaivelin (hyvin kauan hillotun) vaaleanpunaisen kakkupaperin, löysin vaalean lilan paperisuikaleen, joka on jäänyt kesän häälahjasta yli.Teippailin ja kohotin paperit paikoilleen. Kävin roiskimassa vähän rouheutta mustalla maalilla. Sitten valokuva kiinni ja helmikiekura päälle (olipa muuten yllättävän vaikea kiinnittää muotoonsa!).  Vähän leipurin nyöriä, timantteja ja tietenkin haaraniittejä. Lopuksi otsikko ja journaling.


Tuliko tästä sinusta ällömakea vai tykkäätkö herkullisesta vaaleanpunaisesta?


Materiaalit:

Anun putiikit
-Scrapperin belle pastel #5
-4heures37: 3 Place Gutenberg #05
-tagit
-vaaleanpunainen muste
-haaraniitit
-teippi, 3D-tarrapalat

5 kommenttia:

 1. Kuten ehkä arvasit, on tuo mun makuun vähän turhan vaalianpunainen. Mutta silti se on tosi kaunis! :) Mun lemppari on tuo sydänjuttu tuolla sivun reunassa, hauska :)

  VastaaPoista
 2. Ihana, ei yhtään liian vaaleanpunainen! :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis sivu eikä ollenkaan ällömakea!

  VastaaPoista
 4. Kaunis pari!! Kannatti kokeilla jotain erilaista skräppäyksessä. Oikein onnistunut sivu!

  VastaaPoista
 5. Hieno, tykkään! Mulle kyllä uppoaa vaaleanpunainen hyvin! :P

  VastaaPoista

Thänks.