21.10.2015

Virkattu tissi.

Otin lokakuun alussa yhteyttä Taysin kätilöön, Tuula Malmiin. Esittelin hänelle idean, että voisimme alkaa keräämään virkattuja/neulottuja tissejä imetysohjausta varten.

Vastaanotto oli riemastunut. Apuvälineille olisi kova tarve.

Tässä suora lainaus taysimetyksen instagram tilistä: 
"Toivottavasti tempaus tuottaa paljon apuvälineitä imetysohjaukseen. Erityisesti virkattuja rintoja tarvitaan, jotta voisimme entistä enemmän ohjata äitejä itse auttamaan vauva hyvään imuotteeseen, käsin koskematta äidin rintoihin. "Perinteisesti" imetysohjaustilanteessa hoitaja on auttanut rinnanpään vauvan suuhun ja näin vauva on saatu "helposti" imemään rinnalla. Äidit ovat kuitenkin saattaneet kokea rintaan kiinni tarttumisen loukkaavana, kajoavana tai jopa traumaattisena. Virkattujen rintojen avulla voimme siis havainnollistaa asioita ja neuvoa, miten äiti voi itse auttaa vauvan hyvään imuotteeseen eikä kenenkään tarvitse nipistellä rinnoista. ;) Näin äiti itse oppii oikean imetystekniikan. Virkattujen rintojen avulla on helppo myös havainnollistaa ja opettaa esim. rintojen käsin lypsäminen."

Pohjoismaisella imetysviikolla (12.-18.10.2015), kävin tyttäreni kanssa luovuttamassa ensimmäiset virkatut ja neulotut tissit Taysiin. Kolmen ystävän kanssa saimme kasaan 18 kpl tissejä! <3 Toivottavasti keräys tuottaa niitä vielä paljon enemmän!


Kurkkaa tänne, jos haluat lukea keräyksestä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thänks.