27.5.2014

Love.

Jo aikoja sitten, pinnasin tämän työn itselleni Pinterestiin talteen. Leiskassa on mielestäni kauniit värit, kaunis asettelu ja sen lisäksi sitä jotain. Monen monta kertaa oon palannut kuvan äärelle ihailemaan sitä. Päätin skräpistää työn, joten tuumasta toimeen.

Ensin leikkasin kartongin letter-kokoon (8,5"x11"). Suihkuttelin sopivan värisillä dylusionsseilla taustalle.


Mulle oli jostain eksynyt pahvinen hunajakenno-sabluuna. Aloitin sillä. Sivelin gessoa sen läpi sivuun. Kaikesta yrityksestä huolimatta, se meni pipariksi. Olin liian hidas (vaikkakin yritin olla super nopea), gesso liimasi pahvisen sabluunan kiinni sivuun. Sen lisäksi gesso levisi, eikä jättänyt kaunista jälkeä. 

Sitten blan b. Stanssasin kuusikulmioita, valkoisia ja vähän pinkkejäkin. Niillä sai kivasti peitettyä alkuperäisiä sotkuja. Piirsin ensin kynällä sabluunaa apuna käyttäen pienempiä hunajakennoja. Sitten liimasin päälle isot. 


Kuva ja koristeet paikoilleen. Haaraniittejä värjäsin alkoholimusteilla ja vaaleanpunaiset kukat on tehty organzasta. Tiimarin jättiruusuja vähän yritin litistellä, siitäkin huolimatta tämä vie aika paljon tilaa albumista. :)


5 kommenttia:

Thänks.