15.2.2014

Sekalaisia kortteja.

Nämä kortit ob syntyneet aikoja sitten, olleet saajillaankin ties kauanko. Kuvat on jääny koneelle makaamaan, mutta vihdoin nyt eetteriin...

Ensimmäinen kortti on tehty ystäväpariskunnalle, joka muutti yhteiseen kotiin. Taustalle kokeilin silloin uutta sabluunaa ja Dylusions suihketta. Leimakuva on Doodlen, pieni avainnippu on ommeltu ylänurkkaan.

Tovi sitten oli tarvetta 60v kortille. Taustaan on testattu tekstuuripastaa sekä dylusions musteita. Otin kuvia kukista, jota meidän pihassa kasvaa, tulostin kukkasia ja leikkasin ne irti. Keskustoihin lisäsin kimalletta.


Sitten kaksi keijukaiskorttia, toinen synttärionnitteluiksi, toinen lähti muuten vain postina.Onko jollain kinnitysvinkkiä, miten dylusions musteet pysyy kiinni paperin ym pinnassa, ilman, että puolet väristä takertuu sormiin?

2 kommenttia:

  1. Ihanat värikkäät kortit, varsinkin tykkään noista keijukaisista.

    VastaaPoista
  2. En ole itse tullut kokeilleeksi, mutta auttaisko spraylakka tai fiksatiivi dylusionin kiinnityksessä? Pitääkin illalla yrittää muistaa ja ehtiä kokeilla. Fiksatiivia ainakin löytyy laatikosta, mutta lakasta en ole ihan varma :)

    VastaaPoista

Thänks.