13.1.2014

Skräppihetket #25

Skräppihetket täyttää kohta vuoden, joten nyt on korkea aika osallistua haasteeseen ekan kerran! Kiitos Jehkotar ja DT-tiimi inspiroivasta haasteesta! Erinäisistä syistä en oo aikaisemmin osallistunut (lukemattomat kerrat oon kyllä sivuilla vieraillu), mutta nyt päätin minäkin kantaa korteni kekoon. :)

Pitkästä, pitkästä aikaa viikonloppuna iski skräppäyskärpäänen ja sain kuin sainkin skräpättyä. Kaivelin esiin muutaman häävalokuvan ja tässä yksi niistä syntyny sivu.

Oon ajatellu tekeväni häiden kuvista oman albumin, mutta tällä skräppäystahdilla se saattaa olla valmis 30 vuoden kuluttua... :D Noh, hiljaa hyvää tulee...

Itse kuvaan en oo kauhean tyytyväinen (mm. mun tukka hapsottaa rumasti), mutta leiskasta kyllä tykkään! Pitkästä aikaa hyvin yksinkertaista linjaa. Maalasin valkoiselle taustapahville oranssin kehyksen, jonne teippasin kuvan. Lisäksi lumihiutaleita, timantteja ja otsikko. Tarinoinnin jätin pois, koska minulle kuva kertoo enemmän.


10 kommenttia:

 1. Upean raikas leiska! Kiva nähdä lumihiutaleita näin räväköissäkin väreissä, kuka sanoo että niiden pitää olla aina valkoisia?
  Ja kiva kun osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista
 2. Kiva kehys ja ihanasti ripotellut hiutaleet!

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikas lumihiutalesivu, oranssia :). Kuva on minusta oikein kiva!

  VastaaPoista
 4. Oranssi on mukavan yllättävä värivalinta, sopii hyvin

  VastaaPoista

Thänks.